14. nov. 2012


Sommer, eller det vil si September og det er ikke egentlig en sommermåned lengre i mitt vokabular. Men i Paris var det sommer i September. Og det var.. litt varmt, spesielt siden vi ikke var helt forberett på det. Jeg tror vi så får oss høst og kalde kvelder. Men for en frossen nordlenning som akkurat hadde vært på familieferie i Danmark var det egentlig helt greit.  Dessuten en fin unnskyldning til å kjøpe nye kjoler, sandaler, is og kald rosévin -sånn midt på formiddagen. 


Det er så uendelig mye å se i Paris, så med mindre man er på tur med en planleggingsminister er det egentlig greit å ta dagene som det faller seg. Vi hadde god tid, og det eneste jeg var bestemt på var makroner og eiffeltårnet. Det er et kapittel jeg ikke har tenkt å komme tilbake til, da jeg helst skryter av ting jeg faktisk har gjennomført. 
Den siste dagen når Paris minnet litt om høst, når influensaen hadde sitt inntog og alle pengere var brukt opp, tok jeg meg selv i å være litt utakknemlig. Tenk å sitte i kanskje Europas fineste by å være lei? Det er jo ikke greit! Det er sjelden jeg vil reise tilbake til et sted, ikke fordi jeg ikke blir imponert eller føler meg ferdig med en by, men jeg vil se mer av verden. Paris er unntaket, jeg vil gjerne tilbake til paris. Det var så utrolig fint, menneskene var søte og overbærende med den manglende franske forståelsen vår, (med et unntak i en taxi..) maten var alltid veldig god, drinkene, den billige rosévin fra supern, makronene kjøpt på et tilfeldig sted i en travel gate.. Alt! Paris har veldig mye av det jeg ønsker meg i en by. Paris, vi sees igjen!post signature

3 kommentarer:

Idun // Breidablikk sa...

Så enig Elisabeth!
Det er to byar eg skal tilbake til! Paris er ein av dei
(New York er den andre ;))

Eg har som livsmotto at verda er for lita til å kun sjå same staden kvar gong ein skal på tur.. Sjøl om dei er aldri så fine.. Men Paris og NY har så mykje å by på, at ein tur er rett og slett ikkje nok!!

Anonym sa...

We want to start our own blog page together on blogspot, but I just thought about us having our own separate google accounts. How can we start a blog page together where it'll be easier for both of us to log on besides just using one person's google account?.
[url=http://bonoes.webs.com/l bonoes.webs.com/[/url]

Anonym sa...

Simply want to saү your article is аs surprising.
Ҭɦе clearness іn yourr post is just excellent аnd i could assume ʏou are an expert օn this
subject. Ϝine աith your permission аllow me to grab youг RSS feed tօ keep up to date wіth forthcoming post.
Ƭhanks ɑ million aand please continue tɦe enjoyable work.


mƴ blog post - ǥet cracked seo software ()