26. aug. 2012


Etter et år og vel så det på Instagram har det blitt noen #fromwhereistand bilder, det er vel fordi det er akkurat passelig personlig og du trenger ikke å ha en bra hårdag for å se fin ut fra ankelen og ned. Jeg syntes dessuten det er kjempegøy å gå tilbake i arkivet og se min egne føtter bevege seg igjennom året. Jeg er nok mer en instagrammer en enn blogger, uten å være den store fotografen så er jeg iallefall bedre med bilder enn tekst. Så ja, bloggen blir forsømt fordi jeg har lite på hjertet når det kommer til tekst.

5 kommentarer:

Bdicte sa...

Blir veldig stilige bilda:) Kanskje æ sku prøve!

Klem
Benedicte

Idun.. sa...

dine instagramoppdateringer er gull i hverdagen! og når du plutselig glimter til med et blogginnlegg? ja du det er på «icing on the cake» ;)

ønsker deg en superfin uke!!

Heidi sa...

Herlig. Boldet ab barføtter på gammelt tre og hortensia (?) var superfint.

Heidi sa...

PS: La meg til som følger, syns du har en superfin blogg

Celebrity corporate sa...

Thanks for the information... I really love your blog posts... specially those on Celebrity corporate club